Basında Biz

SAYFAYI
YAZDIR

BİLGİKENT AİLESİ BİR ARADA

28 Kasım 2015 Cumartesi

Turgutlu Özel Bilgikent Okulu Okul Aile Birliğinin düzenlediği toplantıda veliler, öğretmenler, okul yönetimi ve öğrenciler bir araya geldi.

Özel Bilgikent Okulu, Turgutlu Hasbahçe’de gerçekleşen kahvaltı buluşmasında veliler ve öğretmenler ve öğrenciler birlikte kahvaltı yaptı.

Kahvaltı sonrası buluşmaya katılan velilere ve öğretmenler teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Aslı Türksoy; “Bilgikent Eğitim ve Öğretim Kurumlarının ilk Okul Aile Birliği Başkanı seçilmenin gururunu yaşıyorum.  Ben ve Okul Aile Birliği değerli yönetim kurulu üyelerimiz bu heyecanı yaşıyoruz. Görevimizin ciddiyetinin farkındayız. Okul ile aileler arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve öğrencilerimizin, çocuklarımızın iyi bir ortamda daha başarılı olmaları için katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu sebeple bugün buraya iştirak eden siz değerli velilere bir kez daha çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bilgikent Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Merih Er’de kahvaltıya katılan veli ve öğretmenlere teşekkür ederek, bu tür toplantıların devam edeceğini söyledi.

Bilgikent Okulları’nda eğitim yaklaşımı, öğrencilerin özgün düşünme ve akılcı karar verme becerilerini geliştirmeye yöneliktir.

BİZ SİZİ ARAYALIM

BİZ SİZİ ARAYALIM

Lütfen formu doldurun. Yetkili personelimiz en kısa zamanda sizinle iletişime geçecektir.