Basında Biz

SAYFAYI
YAZDIR

BİLGİKENT’TEN TURGUTLU’YA MODERN KAMPÜS İNŞAATI

30 Ocak 2017 Pazartesi

Özel Bilgikent, Ergenekon’da modern bir okul yapımına başladı

1000 öğrencinin eğitim görebileceği şekilde tasarlanan modern eğitim tesislerinin 2017-2018 eğitim ve öğretime başlaması planlanıyor.  

TURGUTLU İlçesi’nde, 2 yıl önce Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan binada eğitim öğretim vermeye başlayan Özel Bilgikent Okulları’nın eğitimdeki başarısı, ilçede memnuniyet ile karşılanıyor.

Özel Bilgikent Okulları yöneticileri Turgutlu’daki eğitim öğretim hayatında daha modern tesislerde devam edebilmek için çalışmalara başladı. Ergenekon Mahallesi’nde 7550 metrekare alan üzerine zemin altında 2 kat, zemin üstünde 4 kat olmak üzere 6 katlı eğitim kurumunun çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yetkililerden alınan bilgilere göre zemin altındaki 2 katta 600 m2 ‘lik kapalı spor salonu, konferans salonu, yemekhane, kapalı yüzme havuzu gibi bölümler yer alacak. Zemin üzerindeki katlarda ise okulun eğitim kadrosunu içeren idari binanın yanı sıra ana okulu, ilk ve orta okullarına ait 42 sınıf ve fen laboratuvarları, bilişim sınıfları, akıllı sınıfların yer alacağı öğrenildi. Aynı anda 1000 öğrencinin eğitim görebileceği şekilde tasarlanan modern eğitim tesislerinin 2017-2018 eğitim ve öğretime başlaması planlanıyor. 

Bilgikent Okulları’nda eğitim yaklaşımı, öğrencilerin özgün düşünme ve akılcı karar verme becerilerini geliştirmeye yöneliktir.

BİZ SİZİ ARAYALIM

BİZ SİZİ ARAYALIM

Lütfen formu doldurun. Yetkili personelimiz en kısa zamanda sizinle iletişime geçecektir.