Basında Biz

SAYFAYI
YAZDIR

BİLGİKENT’TE İLK MEZUNİYET HEYECANI

3 Haziran 2016 Cuma

Turgutlunun büyük firmalarından  Seramiksan ve Sadıklar tekstil güvencesi ile Selda Başeskici ile Toygun Demirdöver’in ortak girişimleri ile 2014-2015 eğitim öğretim yılında Turgutlu halkına kapılarını açan Özel Bilgikent ortaokulu eğitim öğretiminin ilk yılındaki mezunlarını verdi.

Turgutlu Kaya magnezya otelde yapılan mezuniyet törenine öğrenciler ve öğrenci velileri  katıldı. Seramiksan firmasının sahipleri Bilgehan ve HAKAN Demirdöver, Sadıklar tekstil Sahibi Ali Başeskici, ve Özel Bilgikent Kurucuları Selda Başeskici ve Toygun Demirdöver katıldı. Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez’de Özel Bilgikent okulunun ilk mezunlarının gecesinde öğrencileri yalnız bırakmadı.

Hazırlanan muhteşem program ve hazırlanan bir birinden güzel programlar sonrası  mezun olacak olan öğrencilerin tek tek sahneye çağırılması ve tanıtılarak takdim edilen diplomalar ile devam etti.

Okulda derece yapan ilk öğrenciye plaket takdim edildi ve okul birincisi tarafından mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı. Son olarak mezuniyet gecesinin geleneksel kep atma töreni öncesi sahneye çağrılan Özel Bilgikent mezun olan tüm öğrenciler havai fişek ve konfetiler eşliğinde kepleri havaya atan öğrenciler mezuniyetin coşkusunu yaşadı. 

Bilgikent Okulları’nda eğitim yaklaşımı, öğrencilerin özgün düşünme ve akılcı karar verme becerilerini geliştirmeye yöneliktir.

BİZ SİZİ ARAYALIM

BİZ SİZİ ARAYALIM

Lütfen formu doldurun. Yetkili personelimiz en kısa zamanda sizinle iletişime geçecektir.